Foietaj cu cirese

de diaconta in Prajituri, 21 Iun 2011 | 13094 vizualizari

 

A venit randul cireselor sa ne incante simturile si sa ne potoleasca pofta de fructe.Pentru ca am fost direct la sursa,adica in cires,am facut multe bunatati,adica prajituri,compot,gem si inca mai am cateva idei.....

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 300 gr cirese
  • 300 ml sirop de visine
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu cirese:

Se scot samburii din cirese si se pune peste ele zaharul.Budinca se amesteca cu putin sirop cat sa fie destul de fluida.Restul de sirop se pune peste cirese intr-o cratita si se pune pe foc.Cand fierbe se adauga budinca si se fierbe,amestecand pana cand se ingroasa suficient.

Se intinde aluatul de foietaj (l-am cumparat,nu ma certati prea tare)apoi se pune umplutura de cirese si se ruleaza.Se unge cu ou deasupra,se fac cateva crestaturi si se pune in cuptorul incins aproximativ 30 de minute.

Se presara cu zahar pudra si mai putem adauga si niste fructe...parca tot nu's prea multe.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (33)

diaconta 1

26.06.2011, 15:04

Corina,cu siguranta ar fi bun pe unde umbli,ca mi-a fost dor de tine

adry88 1

02.07.2011, 16:38

place

Lau 1

02.07.2011, 23:15

bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese